Cautare

3038 de rezultate pentru "accident grav dn1 16 04 2017" (7.27 secunde)
Farcas - invitat de onoare al SFF Rasnov 2017 (Autor: ... Farcas a prezentat la Festivalul Science Fiction Rasnov 2017 ultima sa carte, UFO'S ABOVE ROMANIA, aparuta in septembrie 2016, lansata la Londra si disponibila pentru achizitie pe Amazon.com.
La UX Bucharest 2017 vei avea parte de trei zile de workshop-uri super interesante si o zi iintreaga de prezentari sustinute de specialisti de top din industrie. ... 2017.uxbucharest.com Iata programul workshop-urilor:
In perioada 6 - 8 octombrie 2017 va avea loc la Romexpo a XXII-a editie a Targului Ghidul Miresei. ... - Esarfele roz cu inscrisul Top 2017 Ghidul miresei marcheaza cele mai mari reduceri disponibile in targ.
RENASIS - Rețeaua Nationala Anti-Saracie si Incluziune Sociala (EAPN Romania) a organizat vineri, 29 septembrie 2017, workshopul Jurnalisti - Persoane afectate de saracie (PEP - People experiencing poverty).
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
In acest context, aceste Editura Paralela 45 a invitat la Targul International Guadeamus 2017, pentru intalniri cu cititorii romani, doua autoare celebre de carti pentru parintii preocupati de educatia si alimentatia copiilor.
Cei mici vor invata sa confectioneze decoratiuni de Craciun, vor intra in lumea minunata a parfumului sau vor putea participa la parada personajelor magice, intr-o serie de evenimente realizate in parteneriat cu echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina, pe cand Happy Cinema din Liberty Center va gazdui spectacole de balet, teatru si patinaj artistic, cum ar fi Spargatorul de nuci sau Intimissimi on Ice 2017 - A Legend of Beauty.
Aparitie luminoasa misterioasa de Craciun Un obiect neidentificat a fost vazut, timp de circa 2 minute, pe cerul Romaniei, in noaptea de luni 25.12.2017 spre marti 26.12, au relatat agentiile de stiri.
In decembrie 2017, ziarul The New York Times a dezvaluit povestea proiectului Advanced Aerospace Identification (identificarea amenintarilor avansate in domeniul aerospatial), de la Pentagon, intr-un articol completat cu filmul inregistrarii urmaririi unor OZN-uri de aviatia militara, ca si cu interviuri cu pilotii si cu directorul de proiect, Luis Elizondo.
In privinta Autostrazii Transilvania, Ioan Rus a spus ca, probabil, nu se va reusi inaugurarea pana in 2017, insa este posibila anul urmator, "la marea Unire".
Aceasta s-a simtit rau inainte cu doua zile de a muri, pe scena unde i se acorda un trofeu, la Gala Femei de Succes 2017.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
Iar daca Destinul face uneori ca vorbele noastre sa le repete pe ale altora (chiar daca NUMAI NOI suntem indragostiti, NUMAI NOI cu adevarat!) - este un simplu accident.
a facut accident vascular, iar medicii nu-i mai pot face nimic. Cornelia Catanga, numita de multi Imparateasa muzicii lautaresti trece prin adevarate momente de cumpana, asta dupa ce unchiul ei a suferit un accident vascular si se afla intr-o stare delicata.
google-analytics.com